Sammenlign forbrukslån

Vi har gjort det ennå enklere for deg å finne et forbrukslån som passer til dine ønsker. Nedenfor har vi jobbet med å lage en liste over gode banker du kan søke om forbrukslån. Vi har skrevet dem i prioritert rekkefølge, men alle bankene i vår liste er håndplukket og svært gode banker. Linkene som ligger lagt nedenfor hver bank er en sponset link som tar direkte til søknadsskjema.

1. Forbrukslån fra Bank Norwegian

BankNorwegian er kanskje den beste banken for deg som ønsker forbrukslån ifølge lånekalkulator. Bank Norwegian vant også vår  kåring «Norges Beste Forbrukslån» De tilbyr et veldig sterkt produkt, sammen med veldig gode betingelser. Kundeservicen til BankNorwegian er upåklagelig, de er alltid veldig hyggelige og behjelpelige Vi anbefaler Bank Norwegian på det høyeste, søknadsprosessen er enkel og du får svar med det samme.

Søk om forbrukslån hos Bank Norwegian. Raskt og enkelt med BankID. Du får svar med en gang og hele prosessen gjøres på nett. Søknaden er helt uforpliktende. Vi tilbyr inntil 350.000. 65k o/5 år,17,8% etb950 Tot:95872kr

2. Forbrukslån fra OppFinans

OppFinans er en ganske ny aktører innenfor forbrukslån men er eid av Gjensidige, som er en av Nordens største aktører innen bank og finans.  Mange har nok sett reklamen på TV og heldigvis  så er de mer seriøse enn den reklamen de viser på TV. Det unike med OppFinans er at de gir deg skreddersydde betingelser på bakgrunn av hvordan din økonomi her. Dette gjør at du vil kunne få markedets beste betingelser.Kundeservicen til OppFinans er veldig bra og menneskene som jobber der er veldig hyggelige. Ønsker du å søke om forbrukslån fra OppFinans så kan du klikke på linken nedenfor som tar deg direkte til søknadsskjema.

 Forbrukslån fra OppFinans her. Eff.rente 17%,65000,o/5år,eta.825,tot.94478

3. Forbrukslån fra GE Money Bank

Dette er en av de eldste aktørene på forbrukslån og refinansiering i Norge, de har vært på markedet siden 1964 og har opprettholdt et godt rykte hele veien. Nå er GE Money Bank en del av en større internasjonal organisasjon som gjør at de  kan gi deg gode betingelser.  Søk om forbrukslån  fra GE Money Bank ved å klikke på linken nedenfor som tar deg direkte til søknadsskjema.

 Forbrukslån fra GE Money Bank – Forbrukslån fra kr 30 000 til 250 000. Enkelt og uforpliktende søknadsskjema. En av Norges største tilbydere av forbrukslån og refinansiering. Låneeks: Eff.rente 16,84 %, kr 65 000 o/5 år, etabl.geb 650 Tot. kr 94 150